4e clubrace Euregio

Om een leuke zondag te hebben samen met Michael en Sander naar Hengelo getogen om daar mee te doen met de 4e club race daar. Aangekomen toch maar ingeschreven in de nitro klasse en de elektro klasse zodat ik me niet zou vervelen. Met 3 heats was dat dus baaninzetten, rijden en rijden en even 10 minuten pauze en dan ging de volgende serie van start. Gelukkig hielp Gerben me met wat afstellen van de nitro motor want die stond toch redelijk verkeerd. Daarna een beetje bijgesteld en gewoon gereden.

De ochtend begon nat maar het circuit droogde lekker op en in de 3e kwali begonnen yellow minipins goed te werken. Door wat foutjes liet ik de 3e elektro kwali maar schieten maar omdat de snelste tijden werden opgeteld eindigde ik hierdoor op de 6e plek, ondanks een 2e en eerste plek in de eerste 2 kwalificatie’s. Bij de nitro ging het lekker, ik was net wat langzamer als Oane Storm die iets sneller was, maar op het nat scheelde het niet veel en ik kon ook 1 kwali winnen, startplek 2 bij de nitro.

Bij de elektro finales brak de 6e startplek me erg op want in de eerste 2 finales kwam ik als laatste de wallride op na alle start ellende. Een finale kwam ik nog als 2e over de finish maar Michael had er al 2 gewonnen toen. De laatste kon ik winnen maar dat was niet genoeg om Michael voorbij te gaan.

In de nitro finales ging het redelijk, ik had nog niet de snelheid en vertrouwen van de elektro buggy en finishte hierdoor 2 x 2e, de 3e finale ging niet beter en Nathan ging mij voorbij. Toch overall 2e daar.

Dit bericht is geplaatst in Offroad Races, Races met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.