Summer Evening Cup (SEC) Raco2000 2017 met de HB Pro5

Op de Raco2000 was een nieuwe klasse begonnen dit jaar met de 1/10 10,5t motor. Ik had de HB Racing Pro5 gekocht samen met een Hobbywing XR10 Justock regelaar en Absima 10,5 turns motor en Absima accu’s.

De 6000 mAh accu’s van Absima waren heel licht en ik moet hierdoor wel wat gewicht bijplakken in de auto, maar dan kan je ook wel kiezen waar je dat gewicht wil hebben en dat is een voordeel.

Het hele jaar heeft de PRO5 fantastisch gereden en won ik 5 van de 6 SEC races. Alleen de laatste race kon ik niet winnen omdat een lager vastgelopen was (tijdens een regenrace denk ik) en ik de auto niet lekker voor elkaar kreeg in de kwalificatie. 

Alle andere races kon ik winnen en met 2 schrap van de 6 races was het een ruime overwinning. Voor volgend jaar mag ik een bocht uitzoeken op de Raco2000 en mijn naam erop zetten.

Dit bericht is geplaatst in Onroad Races, Races met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.