3e PistonCup offroad Raco2000, de cup is weer binnen!

Op 1 Oktober werd de laatste pistoncup offroad van dit seizoen gereden. In de ochtend zagen we Max de Formule 1 race in Maleisië winnen dus dat was een goede start van de dag. De kwalificaties gingen goed maar ik won er maar 1 en Michael de andere 2 waardoor Michael pole positie had voor de 3 finals.

Om kort te zijn, Michael won alle 3 de finals, zijn snelheid was gewoon niet bij te benen vandaag, hij reedt het ronderecord van Tim aan gort met 0.2 seconden en alleen in de 3e finale kon ik hem een beetje bijhouden, maar veel meer ook niet. Dus Michael won vandaag, door zijn slechte eerste pistoncup won ik het kampioenschap 2017 !

Dit bericht is geplaatst in Offroad Races, Races. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.