4e BL-Cup 2017, weer 3e en nu ook 3e in het kampioenschap !

De 4e en laatste BL-Cup werd gereden bij Mach-One in Helmond. Op zaterdag getrained met constant lichte regen, maar omdat het voor zondag toch redelijk droog was voorspeld niet teveel aan de setup veranderd. Op zondag ochtend om 7:00 aangekomen op het circuit  zodat we de F1 konden kijken en Max 2e zien worden, maar het had wel de hele nacht geregend dus het circuit zeiknat. Circuit weer een beetje droog gemaakt maar tijdens de controlled practice begon het weer te regenen zodat het al verzadigde circuit nog natter werd met nog meer plassen. Die plassen hebben we weer eraf gehaald maar in het begin dreef het astroturf nog op sommige plekken op water 🙁

In de kwalificatie’s ging het redelijk maar 1 moest ik laten lopen omdat mijn ontvanger het niet meer deed, deze vervangen en toen kon ik weer verder, uiteindelijk was ik 3e na de kwalificaties’s.

In de halve finale wist ik ook als 3e te eindigen en ook in de finale was de 3e plek mijn deel. Lijkt mijn stekkie te worden. In de finale mini-pin zilver gereden ipv de spirals waar ik de hele dag mee reed, de minipin rijden net wat strakker maar hebben soms net wat minder grip bij veel water maar nu was er goed mee te rijden. Ik had een gevecht met Koen en Dick maar wist er voor te blijven en finishte ook de finale als 3e. Michael had ondertussen alle pech van de wereld en kon de finale geeneens rijden.

Sander van Genechten won, gevolgd door Wesley Wiertz en dan ondergetekende.

Het kampioenschap is gewonnen door Michael van Dijk, Wesley Wiertz 2e en ik 3e.

 

Race 4 podium Kampioenschap bl-cup 2017

Dit bericht is geplaatst in Offroad Races, Races met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.